Comfortzone

Een behandeling met [ comfort zone ] zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.

De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit verzorgingsproducten die op de conditie van de huid worden aangepast om zo het beste resultaat te behalen.

Het concept van [ comfort zone ] is uniek. [ comfort zone ] heeft een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek. Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat.

Het tranqullity welkomstritueel zorgt voor een ontspannen start van elke behandeling. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals palmarosa en sinasappel, die zorgen voor ontspanning en rust. Tranquillity is de huisgeur van [ comfort zone ].

De missie is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling in combinatie met het gebruik van thuisproducten. Iedere behandeling start met een intake gesprek. Dit om uw huidconditie te bepalen, uw behoeften en wensen door te spreken, waardoor de beste behandel- en productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat te komen.

Al onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling net zo als een lichaamsmassage voor de ultieme ontspanning.

Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling.

comfortzone

facebooktwittergoogle

× Stuur ons snel een berichtje:)