Filorga

Filorga medische peeling
Filorga is de anti-ageing expert met gecombineerde therapieën en heeft al 37 jaar ervaring. Filorga is vertegenwoordigt in 65 landen en zitten in de top 5 van Medisch Esthetische laboratoria met meer dan 10 miljoen behandelingen wereldwijd. Filorga is een medische peeling die op een veilige en verantwoorde manier uw huid verfijnt, fijne lijntjes vermindert, glans geeft en het pigment verheldert en vermindert. Een chemische peeling verwijdert de dode huidcellen laag en stimuleert de fibroblasten, daarnaast worden werkstoffen die daarna op de huid worden aangebracht beter opgenomen door de huid. Filorga peeling bevat gluconolactone, dit zorgt ervoor dat uw huid niet rood wordt en niet gaat vervellen. Filorga peeling wordt ook wel de “lunchpeeling” genoemd omdat u deze peeling tussen uw werkzaamheden kan ondergaan.
Voor wie is deze behandeling geschikt?
Voor iedereen die kampt met huidproblemen. Dit kan zijn huidonregelmatigheden, acne, grove huidstructuur, littekentjes, huidverkleuringen, huidveroudering, droge of vochtarme huid. Of voor iedereen die graag een frisse uitstraling willen door middel van een effectieve huidvernieuwings (huidverjongings) behandeling
Wanneer zie je resultaat?
Na de eerste behandeling zult u al een frisse huid zien. Met vervolgbehandelingen zult u ook daadwerkelijk een huidverjonging krijgen. De behandelingen hebben het vermogen om uw huidconditie zo optimaal mogelijk te maken en te houden. Bijvoorbeeld het egaliseren van het huidoppervlak, vochtbalans te herstellen, het verminderen van fijne rimpels en het verstevigen van de huid. Om dit resultaat te behouden is het advies om na de volledige kuur (vier tot zes behandelingen) één tot twee keer per jaar te herhalen. Tevens is het belangrijk de huid thuis te onderhouden.

filorga

facebooktwittergoogle

× Stuur ons snel een berichtje:)